Sten. Restaurangkedja med lavastenar som koncept vill öppna i Enköping. Foto: Mostphotos

Snabbt växande restaurangkedja vill öppna i Enköping

Snabbt växande restaurangkedja vill etablera sig i Enköping. – Att kunna öppna i höst vore ju snyggt, säger Andreas Zetterdahl, ägare av restaurangkedjan.

  • Publicerad 11:40, 9 mar 2018

En snabbt växande restaurangkedja som numera finns i Falun, Borlänge och snart i Gävle har siktet inställt söderut. Nu vill Blackstone Steakhouse öppna restaurang i Enköping.

– Nu har vi testkört det här konceptet i tre år. Nu är vi redo att växa. Vårt mål är att inom ett par år ha ett tjugotal restauranger i landet, säger Andreas Zetterdahl, VD, grundare och huvudägare av Blackstone Steakhouse och tillägger:

– Vi börjar med att titta oss omkring i närområdet, och då ligger Enköping, Sveriges närmaste stad, bra till för oss. Vi letar nu både efter en lämplig lokal och en driven entreprenör i Enköping som vill satsa på det här,

Restaurangen har ett koncept som skiljer sig från många andra. Nästan alla varmrätter serveras på en 400 grader varm lavasten. Och restaurangens gäster deltar på ett sätt i matlagningen.

Vad är det för lokaler ni letar?

– Våra restauranger har mellan 100-120 sittplatser. Så det är en ganska stor restaurang. Men vi är anpassningsbara om vi hittar en bra lokal. Vi ligger gärna centralt, men det behöver inte vara i "Triple A-läge", säger Andreas Zetterdahl.

När hoppas ni kunna öppna?

– Om sagt, ingenting är klart. Men gärna så fort som möjligt, sen tar det ju några månader att bygga. Men till hösten vore ju snyggt, säger Zetterdahl avslutningsvis.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kvinna misstänks ha misshandlat man

Nyheter Bedrägeri, rattfylleri, försök till bilstöld och en misshandel där för ovanlighetens skull en kvinna misstänks vara den skyldiga och en man den drabbade. Där är brotten från lördagen.söndag 18/3 18:20