Vinnare. Järfällas tre senaste bidrag i Funkismellofinalen på Cirkus: The Girls med konferencier Nisse Forsberg (2016), Niklas Hjelmvik och Therese Johansson (2015) och Martin Hagen (2017). Foto: Susanne Sörbring/Linda Gren/Photographer Michael Folmer

Sökes: artister till Järfällas egen Funkismello

Vill du stå på scen och sjunga din favoritlåt, eller har du kanske skrivit en egen trudelutt? Nu är det dags att söka till årets Funkismello!

  • Publicerad 12:03, 13 okt 2017

I våras stod Martin Hagen, 27, som vinnare i årets Funkismello i Järfälla med sin egenskrivna rocklåt.

Järfällas Funkismellovinnare 2017 korad

Nu är det dags för nästa års artister att skicka in sina bidrag – som kan vara både egen text eller tolkningar av kända låtar.

Final på Cirkus

Delfinalen i Järfälla hålls den 28 januari 2018 på Järfälla Kulturscen i Jakobsberg. Vinnaren går vidare till den stora finalen på Cirkus på Djurgården den 16 april.

För att delta i uttagningen, spela in ditt bidrag och mejla som en mp3-fil till anders.cederin@jarfalla.se senast 27 oktober 2017.

Funkismello kan alla som har en funktionsnedsättning, är minst 15 år och inskriven under LSS delta i.

Nyfiken på hur det sett ut tidigare år?

Artisterna i årets Funkismello i Järfälla: "Vi är förberedda"

De vann Funkismellon i Järfälla

Oförställda artister i Järfällas egen Mello

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Upprop: Ge oss en flygbuss från Vällingby och Jakan!

Nyheter "Inte omöjligt att vi tar upp tråden igen" Vällingby – Jakobsberg – Arlanda. En namninsamling har startat i Hässelby för en ny flygbusslinje. Enligt flygbussarnas VD finns inga såna planer idag – men han stänger inte dörren helt.tisdag 17/10 11:34

Länsstyrelsen avslår överklagan av modulhus i Barkarby

Nyheter Grönt ljus för 88 lägenheter Länsstyrelsen ger grönt ljus för de 88 lägenheterna som ska byggas för ungdomar, studenter och nyanlända i Vålberga.måndag 16/10 16:44