Din sko? Foto: Kevin Wedin

Sökes: Danderyds svar på Askungen

  • Publicerad 17:24, 1 nov 2017

Det var förra måndagen, på vägen till jobbet, som Magdalena Wold såg en övergiven sko på cykelbanan strax efter Danderyds sjukhus mot Mörby.

– Den låg där alldeles övergiven, så jag ställde den på en ellåda så att någon förhoppningsvis skulle hitta sin tappade sko, säger hon.

Inte Askungen. Vår reporter Kevin Wedin har provat skon och... nej, det var långt ifrån rätt fot. Foto: Privat

Men dagarna gick och skon stod kvar, så Magdalena beslutade sig för att ta med sig skon till jobbet.

– Den såg så ensam ut, så i torsdags tog jag med den till jobbet och har torkat den med tidningspapper och i dag ska jag och en kollega smörja in den.

Magdalena har gjort efterforskningar på skon och kommit fram till att den är gjord i Australien, är av märket R.M Williams och uppskattningsvis i storlek 38-39. Nu återfås den mot provning av skon som Magdalena har på sin arbetsplats på Svärdvägen. Hon nås på 0736-620 025.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Täby har påbörjat strandpromenaden – men Vallentuna dröjer

Nyheter "Det vore ju fint om det fanns såklart" Promenadvägen runt Vallentunasjön som planerats sedan länge har börjat byggas i Täby. Men i Vallentuna dröjer det.onsdag 21/2 19:13

Respekt i motionsspåret – Vallentunaborna hyllas

Nyheter "Fantastiskt att se" Skidklubben hoppas att gående inte ska gå i de nydragna skidspår. Nu har en Vallentunabo hyllat "samarbetet".onsdag 21/2 16:33