Viktigt. Se till att stänga av spisen innan du somnar. Foto: Mostphotos

Somnade med spisen på

Trött matlagare orsakade viss uppståndelse under onsdagskvällen.

  • Publicerad 08:58, 15 jun 2017

I går kväll runt 22.46 kom det larm om en brand på Örtagatan. En person hade somnat med spisen på och det kom rök och slog lågor. Inga personella skador rapporterades, men en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

Vid 20.00 kom ett larm om en misshandel vid Ekolsund. En man misshandlade en kvinna med knytnävarna. Mannen greps och sitter anhållen i Uppsala.

I Bålsta Centrum stals en registreringsskylt från en bil.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Beläggningsarbete skapar köer på E18

Nyheter Just nu pågår ett beläggningsarbete på E18. Vägverkets pressjour meddelar att arbetet ska vara klart på fredag, den 30 juni. Till dess är det bara att räkna med rejäla köer.tisdag 27/6 10:53

Två män jagades i Enköping

Nyheter En 17-åring efterlyst för rån och människorov greps i Enköping under natten till måndagen. En annan man kom undan, trots sök med både helikopter och hund. I helgen fick också två kvinnor som...måndag 26/6 10:54