Staden köper 100-tals guldklockor

Stockholms stad har upphandlat de guldklockor som varje år delas ut till sina anställda trotjänare.  

  • Publicerad 10:47, 7 mar 2012

Anställda och tidigare anställda som gått i pension får en gåva av Stockholms stad.  
Utdelningen av hedersbelöningen, som den kallas, sker i anslutning till Eriksdagen den 18 maj. De som får en hedersbelöning kan välja mellan flera olika gåvor och ett armbandsur av guld är ett av alternativen.
Klockorna kommer emellertrid inte från Stockholm. Kontraktet i form av ett ramavtal gick till en juvelerare i Göteborg och omfattar mellan 350 och 450 ur årligen. Det handlar om cirka 150 till 200 damur och 200 till 250 herrur.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det händer i Söders "hemliga" lokaler

Nyheter ✔Ny restaurang ✔Hälarhärva ✔Nostalgifest Tio tillsynes igenbommade lokaler inom en radie på 200 meter. Följ med in och få svar på frågan: Vad är det egentligen som händer bakom alla nedfällda persienner?måndag 25/9 20:03

BILDER: Så blir nya Spårvägsmuseet

Nyheter Barnens favorit flyttar Klassiska Spårvägsmuseet har lämnat lokalerna på Södermalm. Nu finns skisser på hur museet i Norra Djurgårdsstaden blir.måndag 25/9 18:00