Bilden är en genrebild och inte från den aktuella platsen. Foto: Mostphotos

Stenkastning mot en bostad i Danderyd – Flera fönster krossade

I natt ska en bostad på Herrgårdsvägen drabbats av stenkastning. Två fönster uppges vara krossade.

  • Publicerad 11:49, 27 okt 2017

Under natten mot fredag, runt 01-tiden, inkom ett samtal till polisen då någon ska ha kastat stenar mot en bostad på Herrgårdsvägen.

– Anmälaren vaknar av att det är någon som kastar stenar emot dennes fönster, säger Anna Westberg på polisens ledningscentral.

–Två fönster ska ha gått sönder i samband med händelsen, säger Anna Westberg.

När polisen kom till platsen upprättades en anmälan om skadegörelse. I nuläget är ingen gripen eller misstänkt.

– Ingen blev påträffad i samband med händelsen, säger Anna Westberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40