Foto: Hubert Elming

Stökigt på Örsundsbroskolan – igen

För en vecka sedan misshandlades en elev på Örsundsbroskolan. Nu misstänks en förälder för olaga hot, mot en elev på skolan.

  • Publicerad 09:33, 30 maj 2017

Vid niotiden på måndagsmorgonen tvingades personal på Örsundsbroskolan tillkalla polis efter att en förälder till en elev på skolan uppträtt hotfullt mot en elev på skolan.

Upprinnelsen till händelsen ska ha att göra med en misshandel som ska ha ägt rum på skolan för en vecka sedan.

Föräldern som uppträdde hotfullt, misstänks för olaga hot.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Beläggningsarbete skapar köer på E18

Nyheter Just nu pågår ett beläggningsarbete på E18. Vägverkets pressjour meddelar att arbetet ska vara klart på fredag, den 30 juni. Till dess är det bara att räkna med rejäla köer.tisdag 27/6 10:53

Två män jagades i Enköping

Nyheter En 17-åring efterlyst för rån och människorov greps i Enköping under natten till måndagen. En annan man kom undan, trots sök med både helikopter och hund. I helgen fick också två kvinnor som...måndag 26/6 10:54