Foto: Hubert Elming

Stökigt på Örsundsbroskolan – igen

För en vecka sedan misshandlades en elev på Örsundsbroskolan. Nu misstänks en förälder för olaga hot, mot en elev på skolan.

  • Publicerad 09:33, 30 maj 2017

Vid niotiden på måndagsmorgonen tvingades personal på Örsundsbroskolan tillkalla polis efter att en förälder till en elev på skolan uppträtt hotfullt mot en elev på skolan.

Upprinnelsen till händelsen ska ha att göra med en misshandel som ska ha ägt rum på skolan för en vecka sedan.

Föräldern som uppträdde hotfullt, misstänks för olaga hot.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Flertal anmärkningar på serveringsställe

Nyheter Möglig potatis i kylen. Flugägg i kastrull med mat. Mycket smutsigt. Det är vad miljö- och livsmedelsinspektören skriver efter ett kontrollbesök på en krog/restaurang i Enköpings kommun.måndag 21/8 10:59

Klassiska Pucken ska bli ny sportbar

Nyheter I juni gick restaurang Pucken i konkurs. Nya ägare har tagit över och i september öppnar Ice. – Det ska bli en sportbar, men vi satsar rejält på kvaliteten på maten, säger Henrik Andersson.fredag 18/8 20:33