Under en kall och lugn helg noterades få brott i Enköping.

Stöldgods i bil

Fyra män anhölls, misstänkta för stöld, sedan telefoner och i-pads hittat i deras bil på lördagskvällen.

  • Publicerad 09:43, 9 jan 2017

Vid 20-tiden på lördagen stoppade polisen en bil på E 18 i Ekolsund. Föraren misstänktes vara drogpåverkad, därför gjordes en husrannsakan av bilen.

Då hittades tolv i-pads och ett antal mobiltelefoner. Dessa var stöldskyddsmärkta och kommunägda. Det ledde till att de fyra anhölls misstänkta för stöld, samt för några misstanke om innehav av narkotika och brott mot knivlagen.

I Hummelsta togs körkortet från en 68-årig man, misstänkt för rattfylleri, på lördagens morgon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stängt för semester

Nyheter Vi har semesterstängt vecka 28-30. Den 31 juli är vi tillbaka. Vi önskar alla läsare, annonsörer och övriga samarbetspartners en riktigt skön sommar!fredag 14/7 17:41

All världens musik möts i Skolparken

Nyheter Programmet spikat för ett nytt Kulturer i möte i Skolparken. Senare än vanligt, men med ett riktigt dragplåster.fredag 7/7 6:32