Stopp i tågtrafiken sedan klockan 05 - bussar ersätter

Roslagsbanan har stått stilla under hela morgonen. Trafiken är ännu inte igång.

  • Publicerad 09:25, 19 dec 2017

Sedan klockan fem i morse är det stopp i tågtrafiken.

– Det är stopp i trafiken, mellan Visinge och Kragstalund. Det ersätts med bussar, säger Izhak Dan, informatör på Arriva.

– Det är tekniskt fel just på den sträckan, de försöker få igång trafiken i detta nu och förhoppningsvis kommer det att fungera.

Enligt Arriva är det för närvarande fyra bussar som går på den här sträckan. Tågen går från Visinge, dit ersättningsbussarna går.

– Uppenbarligen har det gått bra. Enligt trafikledningen på bussar har det gått bra och går bra nu.

Några förseningar på Roslagsbanan är det enligt Arriva inte.

– Inte på de sträckor som tåget går, säger Izhak Dan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ny lokal för integration i Täby - Men brist på volontärer

Nyheter "Rädd och blyg för det nya" Föreningen En utsträckt hand har fått nya lokaler för att anordna öppet hus där nyanlända och volontärer kan mötas och lära känna varandra. Men volontärer är det brist på.tisdag 23/1 12:06

Förslaget: rådgivning på biblioteken i Danderyd

Nyheter "Jag brinner för att hjälpa andra" Danderydsbon Farelle Jean-Simon vill hjälpa andra att hitta sin inre drivkraft och rätt i yrkeslivet. Därför vill hon skapa mötesplatser på biblioteken i kommunen.tisdag 23/1 11:55