Stopp i tågtrafiken sedan klockan 05 - bussar ersätter

Roslagsbanan har stått stilla under hela morgonen. Trafiken är ännu inte igång.

  • Publicerad 09:25, 19 dec 2017

Sedan klockan fem i morse är det stopp i tågtrafiken.

– Det är stopp i trafiken, mellan Visinge och Kragstalund. Det ersätts med bussar, säger Izhak Dan, informatör på Arriva.

– Det är tekniskt fel just på den sträckan, de försöker få igång trafiken i detta nu och förhoppningsvis kommer det att fungera.

Enligt Arriva är det för närvarande fyra bussar som går på den här sträckan. Tågen går från Visinge, dit ersättningsbussarna går.

– Uppenbarligen har det gått bra. Enligt trafikledningen på bussar har det gått bra och går bra nu.

Några förseningar på Roslagsbanan är det enligt Arriva inte.

– Inte på de sträckor som tåget går, säger Izhak Dan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40