Foto: Arkiv

Stor sökinsats efter biltjuv i Enköping

Under tisdagskvällen pågick det en omfattande sökinsats efter en man som tros ha försökt stjäla bilar.

  • Publicerad 10:56, 8 mar 2017

Det var vid 22-tiden som polisen fick ett larm om att det var en man som gick runt i området Annelund och ryckte i bildörrar.

När polisen kom till platsen var personen försvunnen, men polisen hittade den bil som man tror att mannen tog sig till platsen med. Bilen är sedan tidigare anmäld stulen.

Intill den stulna bilen hittar polisen fotspår i snön. Man inledde då en sökinsats med hund. Men efter ett tag inser man att mannen verkar har stulit en cykel efter flyktvägen, och tagit sig iväg med den.

Först senare, på natten, hittades mannen i ett förråd, på Korsängen i Enköping där han satt och tryckte.

Mannen misstänks nu för bilstöld och cykelstöld.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hyresrätter ska bli granne med Villa Fannalund

Nyheter Snart påbörjas ett röjningsarbete i närheten av Villa Fannalund. S&E Fastigheter ska nämligen bygga hyresrätter norr om Tallbacksvägen. – Vi strävar efter att bygga så att man hamnar på en vettig...torsdag 21/9 17:00

EHB säljer fastigheter

Nyheter Enköpings Hyresbostäder säljer fastigheter i fyra olika områden samtidigt som man planerar fler nybyggen. – Vår vision är att erbjuda Sveriges mest innovativa, trygga och trevliga boende, säger...torsdag 21/9 11:12