Foto: Sacharias Källdén

Stort polispådrag i Vallentuna - sökte efter man med svärd

Fyra polisbilar ryckte ut till Vallentuna centrum i lördags kväll. En person larmade om att en person gick omkring och viftade med ett svärd.

  • Publicerad 08:44, 5 mar 2018

Det var vid 19:10-tiden i lördags som det udda larmet kom till polisen.

Men väl på plats hittade de inget och ingen annan person säger sig ha sett något heller.

– Det var en trovärdig person som ringde in efter att ha sett personen med svärdet, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

– Men skulle det ha varit ett herrejösses-ärende hade fler hört av sig till oss. Vi tror oss veta vilken personen med svärdet kan ha varit.

På lördagskvällen skrevs det en hel del om ärendet i en grupp på sociala medier. En person uppger att denne mött en man med svärd i Vallentuna centrum och att denne fortsatte mot Ormsta efteråt. En annan person tror sig ha sett personen slå med ett långt föremål mot husväggar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Djursholmsskolans nya knep för eleverna – "det var toppen"

Nyheter "Trodde på mer protester" Dagliga promenader, ja det kommer ingå för alla elever på Elevverket i Djursholm under de kommande två veckorna.måndag 19/3 15:16

Storstugan skrotar planerna på skyskrapa

Nyheter Upprörda känslor kring jättebygget I lördags hade boende i Storstugan en extrastämma i Tibble teater. En av huvudpunkterna på mötet var planerna på ett 105 våningar högt torn.måndag 19/3 15:11