Öppnar i december på Göran Elgfeltsgata 5. Foto: Lotten Engbom

Täby får nytt tapasställe – med "Michelinkock"

Den första december får Täby ytterligare en ny restaurang när El Olivo öppnar tapasbar.

  • Publicerad 15:22, 30 okt 2017

Om en månad får Täby ytterligare tillskott i sitt restaurangutbud när El Olivo, en tapasbar, öppnar sin dörr för allmänheten för första gången på Göran Elgfeltsgata 5.

– Jag hade en tapasrestaurang på Upplandsgatan i Vasastan med samma namn som jag har sålt. Förra året började jag diskutera med Täby centrum och presenterade mitt koncept och de tyckte det var en rolig idé, säger Reza Jafaripour, restaurangägare som kommer driva tapasbaren tillsammans med kollegan Beswas.

Just nu är de i full färd med att bli klara med lokalen. Inredningen blir "spansk", som i en stad i Andalusien, beskriver ägaren.

Dessutom kommer en kock med meriter från en krog med Michelinstjärna att arbeta på krogen.

– Själva menyn kommer bestå av en klassiskt tapasmeny och en modern meny, säger Reza Jafaripou som också berättar att det kommer finnas en delikatessavdelning på krogen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU: Polisinsats efter misshandel i Vallentuna

Nyheter Skedde vid Roslagsbanan Polispatruller och helikopter har ryckt ut efter larm om att personer blivit misshandlade på Banvägen utmed Roslagsbanan.tisdag 20/2 17:10

14 år senare – första delen av Danderyds centrum färdigt

Nyheter "Kommer bli otroligt synlig" Sakta men säkert pågår om- och nybyggnationen av dagens Mörby centrum till det som ska bli Danderyds centrum. Vi träffade centrumchefen Håkan Larsson, tog oss högst upp på det nybyggda kontorshuset...tisdag 20/2 13:45