Genrebild. Foto: ROLF ANDERSSON

Tåg på Roslagsbanan spårade ur i Täby

Ett tåg spårade ur på Roslagsbanan under torsdagskvällen. Inga personskador har rapporterats.

  • Publicerad 23:12, 31 aug 2017

Det var runt 22.30-tiden som ett tåg spårade ur på Roslagsbanan i närheten av kyrkbyn. Enligt SL har emellertid ingen kommit till skada rapporterar Expressen.

– Det är inga personskador. Alla vagnar står på banan, men en del av hjulen står utanför banan sedan man haft problem med att lägga om en växel, säger Mattias Sjöström på SL:s pressjour till Expressen.

Ersättningsbussar ska vara beställda.

Flera personer vittnar om att de hörde en kraftig smäll i samband med urspårningen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tog sin in i Djursholmsvilla – hotade boende med "tillhygge"

Nyheter "Vi är fortfarande på plats" Strax efter luinchtid under lördagen blev en familj i Djursholm bestulna på sin bil. Gärningspersonerna ska tagit sig in i fastigheten och hotade de boende.lördag 23/9 13:49

Miljövänlig höstfest på söndag

Nyheter Att odla nära och att återanvända är två starka trender. Nu på söndag går det att fynda närodlade grönsaker, fårskinn och loppis, på höstfesten i Brottby.fredag 22/9 17:47