Puts väck. Taggtråden och varningsskylten har tagits bort från Atlastrappan. Foto: Johann Bernövall

Taggtråd och skyltar borta från Atlas

Plötsligt är den omtalade och enligt några boende "inhumana" taggtråden och varningsskyltarna borta från Atlastrappan.

  • Publicerad 16:43, 1 feb 2018

I början av förra året sattes ett staket upp i Atlastrappan. Enligt fastighetsförvaltaren för att hålla klottrare borta, enligt flera boende för att stoppa hemlösa från att sova där.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

I höstas kompletterades staketet med taggtråd och varnande skyltar om övervakning, något som Vi i Vasastan skrev om i december. Vi försökte då flera gånger nå fastighetsförvaltaren utan framgång.

– Jag vet att man satt upp taggtråd mot fåglar men att göra det mot människor känns inhumant oavsett vad man försöker stänga ute, sa Vasastadsbon Charlotte Despres till tidningen då.

Efter att ha varit på plats i veckan kan redaktionen meddela att både taggtråd och skyltar har tagits bort.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem är Odenplans cykelgarage tänkt för?

Nyheter Mängden tomma platser får folk att undra Odenplans cykelgarage öppnade för 1,5 år sedan, men fortfarande står nästan två av tre platser tomma. Nu ställer sig många frågan: vem byggdes cykelgaraget egentligen för?lördag 17/2 12:52

Så här blir nya Södersjukhuset

Nyheter Följ med på en tjuvkik Jättebygget vid Södersjukhuset börjar ta form.lördag 17/2 9:15