BRÄNNSKADOR. Personen som tände eld på sig själv fördes till sjukhus. Foto: Mostphotos

Person tände eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv i Hallonbergen. Branden kunde släckas och personen är förd till sjukhus.

  • Publicerad 13:49, 4 jan 2018

Larmet gick till Migrationsverket i Hallonbergen på torsdagsförmiddagen.

– En person har försökt ta sitt liv genom tända eld på sig själv utanför Migrationsverkets lokaler, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Branden kunde släckas.

– Han är förd till sjukhus med brännskador, säger Eva Nilsson.

Flera personer ska ha blivit vittnen till händelseförloppet.

Polisen vill inte kommentera händelsen i övrigt. Något brottsligt misstänks inte ha skett och såvitt känt har ingen annan person utsatts för fara i sammanhanget.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Dags för hett derby i division 2

Sport Sundbybergs IK mot Vasalund imorrn lördag På lördagen är det dags för ett stekhett derby i division 2-fotbollen. Solnalaget, tillika seriefavoriten, Vasalunds IF kommer till grannkommunen Sumpan för att försöka hålla sin förlustnolla intakt.fredag 20/4 16:40

Sumpan inte längre super

Nyheter Årets superkommuner har nominerats för fjärde gången. Men nu får inte Sundbyberg vara med längre.fredag 20/4 13:02