Foto: Johann Bernövall

Taxi och buss i krock i Vasastan

En buss och en taxi har kolliderat på Odengatan i centrala Stockholm. Enligt räddningstjänsten har en person förts till sjukhus med skador.

  • Publicerad 11:48, 14 mar 2018

Klockan 11.10 på onsdagen inträffade en trafikolycka på Odengatan. Enligt polisen har en taxi och en buss krockat och räddningstjänsten arbetar nu på platsen.

En person har förts till sjukhus med skador och taxibilen ska nu bärgas från platsen.

Enligt polisen är det ännu oklart vad som orsakade olyckan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vuxenmobbning fick investerare att lämna Dif

Nyheter Sågar läktarkulturen – drar in alla bidrag Efter ett helt liv som djurgårdare slängde investeraren Michael Béve sitt medlemskort för snart två år sen. Efter det har han inte gått på en enda fotbollsmatch.tisdag 24/4 20:00

Få hittar klassisk skivbutik i Vasastan

Nyheter "Ren öken" efter flytten från vinylstråket Efter kraftiga hyreshöjningar flyttade Atlas records från klassiska vinylstråket på S:t Eriksgatan till S:t Eriksplan. Men få hittar till nya lokalen. "Det är ren öken", säger ägaren.tisdag 24/4 19:00