Foto: Mostphotos

Tillfällig tennishall utreds

  • Publicerad 08:15, 11 okt 2017

I samband med att anläggandet av Edsbergs allé, som enligt tidsplan skall påbörjas under andra halvan av 2019, måste den befintlig tennishallen rivas. Det kommer att ske under våren 2019.

Med gällande tidsplaner så kan det innebära att en ny tennishall inte kan stå klar innan den gamla rivs. Därför vill kommunen nu utreda ett alternativ i form av en ”provisorisk” hall, för att undvika att föreningen står utan hall en tid.

Utredningen, som kultur- och fritidskontoret beslutade om på sitt senaste möte, gäller en tennishall med fyra banor. Utredningen ska bland annat se över kostnadskalkyl och parkeringsmöjligheter.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fanna BK överraskade alla

Sport Fanna BK dam hade chansen att kliva upp i division ett om man i sista omgången av damtvåan skulle vinna över Bälinge IF, men de förlorade med 0–2. Detta till trots är det här en fantastisk säsong av...söndag 15/10 16:36