Foto: Mostphotos

Tillfällig tennishall utreds

  • Publicerad 08:15, 11 okt 2017

I samband med att anläggandet av Edsbergs allé, som enligt tidsplan skall påbörjas under andra halvan av 2019, måste den befintlig tennishallen rivas. Det kommer att ske under våren 2019.

Med gällande tidsplaner så kan det innebära att en ny tennishall inte kan stå klar innan den gamla rivs. Därför vill kommunen nu utreda ett alternativ i form av en ”provisorisk” hall, för att undvika att föreningen står utan hall en tid.

Utredningen, som kultur- och fritidskontoret beslutade om på sitt senaste möte, gäller en tennishall med fyra banor. Utredningen ska bland annat se över kostnadskalkyl och parkeringsmöjligheter.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Sollentunahjälpen satsar stort i Arena Satelliten

Nyheter I morgon lördag är det dags för Sollentunahjälpen på Arena Satelliten. Den lokala varianten av insamlingskampanjen Musikhjälpen satsar på Sollentunaband, roliga aktiviteter och livesändning från en...fredag 15/12 19:01

Kompisgänget bakom snögubben

Nyheter Belgiska fotbollsfans kreatörer bakom snögubben som också har ett namn.fredag 15/12 14:29