Östberga. Foto: Sacharias Källdén

Tiotal inblandade i storbråk i Östberga

Polisen skickade flera bilar till Östberga efter att vittnen larmat om ett stort bråk på en parkeringsplats.

  • Publicerad 17:13, 23 okt 2017

Det var vid 16-tiden som polisen larmades om ett större bråk i Östberga. Enligt vittnesuppgifter ska ett tiotal personer har drabbat samman på en parkeringsplats. En av personerna ska även ha setts bära en pistol i byxlinningen.

Polisen skickade dit flera bilar, men när de kom fram var personerna inte längre kvar.

– Det har varit lite tjafs så vi skickade några bilar. Det blev pådrag men det renderade inte i någonting eftersom inget brott kunde konstateras, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

I Östberga har flera skjutningar ägt rum under året som polisen misstänker har kopplingar till gängkriminalitet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Dålig parkskötsel – nu får de saftiga böter

Nyheter Försvaret: "Avtalen är lite väl hårda" Företaget som sköter parkerna i Årsta och Vantör har tvingats betala en halv miljon i böter till stadsdelen för att de inte klarat av sitt uppdrag.fredag 17/11 6:42

Folkets hus i Bagis stänger hela våren

Nyheter Vill bli Söderorts nya rockscen Folkets hus i Bagarmossen stänger för renovering hela våren. Men delar av verksamheten rullar på som vanligt.fredag 17/11 6:40