Polisen har identifierat två av de tre misstänkta pojkarna. Foto: Mostphotos

Tjuvar återvände till butik – låstes in av personalen

I lördags misstänks tre pojkar ha stulit cigaretter från en närbutik i Johannelund. Lite senare samma dag kom de tillbaka – vilket de fick ångra.

  • Publicerad 15:41, 6 nov 2017

"Två av de tre är identifierade"

– Det är oklart varför de går tillbaka till butiken. Men när de gör det så har personalen låst in två av de tre i butiken, säger Håkan Thor på Vällingbypolisen.

Förutom stöld är en av pojkarna anmäld för misshandel då han försökte knuffa undan en person i personalen för att kunna ta sig ut. Pojken har motanmält personalen för att han blev fasthållen och ska ha fått en örfil.

De inblandade pojkarna är i 15-årsåldern.

– Vi hade polisen på plats och två av de tre är identifierade, säger Håkan Thor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Över 4 000 journalister säger ifrån om sexism och övergrepp #deadline

Debatt Går samman under hashtagg #deadline 4 035 journalister har fått nog av övergrepp och sexism på redaktionerna och talar ut under hashtaggen #deadline.tisdag 21/11 21:10

De har skrivit under uppropet #deadline

Nyheter 3 992 kvinnor har skrivit under uppropet mot sexuella trakasserier inom mediebranschen.tisdag 21/11 21:00