Polis tillkallades till Spånga vid lunch. Foto: Sacharias Källdén

Tjuvens miss – attackerade kvinnan var för stark

Vid lunchtid dök en tjuv upp vid en bankomat i Spånga centrum. Men några pengar fick han inte med sig, den attackerade kvinnan var för stark.

  • Publicerad 14:40, 11 sep 2017

Kvinnan ska ha varit för stark

Vid tolvtiden överrumplades en äldre kvinna när hon skulle ta ut pengar ur en bankomat i Spånga centrum. En man försökte då rycka tag i hennes sedlar.

Men några pengar ska mannen inte ha fått med sig. Kvinnan hade ett så pass bra grepp om pengarna, att sedlarna revs itu.

– Kvinnan ska ha varit för stark, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens ledningscentral.

En anmälan om försök till stöld har nu upprättats.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ungas livsfarliga lek på tvärbanan fortsätter

Nyheter Nu vidtar Arriva åtgärder Ungdomar fortsätter åka mellan vagnarna på tvärbanan i Hammarby sjöstad. Nu ska Arriva ut till skolorna i området för att varna eleverna.torsdag 23/11 21:10

Nästa steg mot 210 nya lägenheter i Åkermyntan

Nyheter Beslut fattas idag Idag ska politikerna i stadsbyggnadsnämnden bestämma om den nya detaljplanen med 210 lägenheter i Åkermyntan får grönt ljus.torsdag 23/11 16:50