Polis tillkallades till Spånga vid lunch. Foto: Sacharias Källdén

Tjuvens miss – attackerade kvinnan var för stark

Vid lunchtid dök en tjuv upp vid en bankomat i Spånga centrum. Men några pengar fick han inte med sig, den attackerade kvinnan var för stark.

  • Publicerad 14:40, 11 sep 2017

Kvinnan ska ha varit för stark

Vid tolvtiden överrumplades en äldre kvinna när hon skulle ta ut pengar ur en bankomat i Spånga centrum. En man försökte då rycka tag i hennes sedlar.

Men några pengar ska mannen inte ha fått med sig. Kvinnan hade ett så pass bra grepp om pengarna, att sedlarna revs itu.

– Kvinnan ska ha varit för stark, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens ledningscentral.

En anmälan om försök till stöld har nu upprättats.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klart: Hatade stoppförbudet i Nockeby blir kvar

Nyheter "Behövs för att värna om trafiksäkerheten" Nu är det slutdiskuterat: det hatade stoppförbudet på Nockeby torg blir kvar – alla överklaganden kom in försent.måndag 19/2 16:59

Här fixas sportlovsaktiviteter för Västerorts tjejer

Nyheter ✔DJ-workshop ✔Teater ✔Dancehall ✔Debatt På sportlovet bjuder Podium Kultur in till workshops för tjejer, icke-binära och transpersoner i Västerort som vill testa på att DJ:a, dansa, spela teater eller skriva kreativt.måndag 19/2 16:51