Polis tillkallades till Spånga vid lunch. Foto: Sacharias Källdén

Tjuvens miss – attackerade kvinnan var för stark

Vid lunchtid dök en tjuv upp vid en bankomat i Spånga centrum. Men några pengar fick han inte med sig, den attackerade kvinnan var för stark.

Kvinnan ska ha varit för stark

Vid tolvtiden överrumplades en äldre kvinna när hon skulle ta ut pengar ur en bankomat i Spånga centrum. En man försökte då rycka tag i hennes sedlar.

Men några pengar ska mannen inte ha fått med sig. Kvinnan hade ett så pass bra grepp om pengarna, att sedlarna revs itu.

– Kvinnan ska ha varit för stark, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens ledningscentral.

En anmälan om försök till stöld har nu upprättats.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ovanliga fyndet: Här kan Spångaborna ha snackat med gudarna

Nyheter Amuletter kastades i "önskebrunn" Arkeologer har gjort ett jättefynd av amuletter på utgrävningsplatsen i Hjulsta. Nu tror de att dåtidens Spångabor använt kultplatsen för att komma i kontakt med högre makter.söndag 24/9 9:27

Vällingby city finns inte mer

Nyheter Klart: Anrika centrumet byter namn – igen Har det precis satt sig att kalla Vällingby centrum för city? Eller tillhör du dem som helt enkelt vägrat det nya namnet? Nu kommer beskedet: Vällingby city byter namn – igen.lördag 23/9 13:05