En trädkoja började brinna 20 meter in i skogen vid Växthusvägen. Foto: Mostphotos

Trädkoja brann i närheten av Växthusvägen

Strax efter klockan 15 fick räddningstjänsten larm om en brand vid Växthusvägen i Hässelby villastad. Polisen arbetar fortfarande på platsen.

  • Publicerad 16:16, 17 mar 2017

– Vi fick larmet klockan 15.05 och det var en trädkoja 20 meter in i skogen som brann. Vi åkte dit, släckte branden och lämnade över till polisen, säger Jesper Vestling, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

Ingen fastighet har kommit till skada av branden.

Polisen arbetar just nu på platsen, enligt polisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Barn till sjukhus efter fall på förskola

Nyheter Polisen: Föll flera meter från trappavsats Ett barn har förts till sjukhus med ambulans efter att ha fallit från en trappavsats på en förskola i Västertorp i södra Stockholm.torsdag 23/11 15:47

JUST NU: Roger Mogert (S) avgår

Nyheter Stadsbyggnadsborgarrådet lämnar alla sina politiska uppdrag Kultur- och stadsbyggnadsborgarrådet Roger Mogert (S) avgår. Anledningen: Han har utnyttjat sin maktposition för att komma i kontakt med kvinnor.torsdag 23/11 15:37