En trädkoja började brinna 20 meter in i skogen vid Växthusvägen. Foto: Mostphotos

Trädkoja brann i närheten av Växthusvägen

Strax efter klockan 15 fick räddningstjänsten larm om en brand vid Växthusvägen i Hässelby villastad. Polisen arbetar fortfarande på platsen.

  • Publicerad 16:16, 17 mar 2017

– Vi fick larmet klockan 15.05 och det var en trädkoja 20 meter in i skogen som brann. Vi åkte dit, släckte branden och lämnade över till polisen, säger Jesper Vestling, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

Ingen fastighet har kommit till skada av branden.

Polisen arbetar just nu på platsen, enligt polisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De förbjuder Monopol på stor brädspelsfest

Nyheter "Monopol bygger på sadism" Brädspel är ball! Så pass poppis är det med tärningar, pjäser, kort och spelplaner, att brädspelen nu fått en egen dag. Och den ska firas i Skarpnäck. Men inte med Monopol. Monopol är för sadister.söndag 22/4 9:10

Ökat intresse för golf i Stockholm

Nyheter Klubbarna spår att friskvårdsbidraget kommer ge ytterligare uppsving åt sporten Golf har fått ett rejält uppsving som sport. Bland klubbarna i Stockholm märks främst en ökning bland den breda allmänheten. Och när kostnaden nu går att ta som friskvård väntas intresset stiga...söndag 22/4 9:00