En trädkoja började brinna 20 meter in i skogen vid Växthusvägen. Foto: Mostphotos

Trädkoja brann i närheten av Växthusvägen

Strax efter klockan 15 fick räddningstjänsten larm om en brand vid Växthusvägen i Hässelby villastad. Polisen arbetar fortfarande på platsen.

  • Publicerad 16:16, 17 mar 2017

– Vi fick larmet klockan 15.05 och det var en trädkoja 20 meter in i skogen som brann. Vi åkte dit, släckte branden och lämnade över till polisen, säger Jesper Vestling, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

Ingen fastighet har kommit till skada av branden.

Polisen arbetar just nu på platsen, enligt polisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här blir helvetestimmen efter föris till karnival

Nyheter "Sköldpaddorna var bäst" Overaller som krånglar, barn som gnäller och köttbullar som inte lagar sig själva. En gång i månaden kan barn och föräldrar slippa det och istället hänga på Trappan i Vällingby.fredag 23/2 14:53

Trafikpolis rasar mot farliga rondellen

Nyheter Har kämpat för enkel lösning – i åtta år Den före detta trafikpolisen och Kungsholmsbon Kjell Forsström har sedan 2010 kämpat för att göra farliga rondellen vid Lindhagensplan säkrare. Här är hans lösning.fredag 23/2 12:02