Nu är trafiken åter igång på gröna linjen. Foto: Andreas Enbuske

Trafiken igång igen på gröna linjen

Efter förseningar på gröna linjen på grund av en olycka i Abrahamsberg är nu tunnelbanan åter igång som vanligt.

Det var strax innan lunch idag som en olycka, där en person hamnat under ett tunnelbanetåg, inträffade på Abrahamsbergs tunnelbanestation.

Under flera timmar stannade därför inga tåg i Abrahamsberg och resenärer fick åka ersättningsbuss mellan Alvik och Åkeshov.

Men vid halv fyra-tiden på eftermiddagen var trafiken åter igång som vanligt.

Stopp på gröna linjen i Västerort efter olycka

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ovanliga fyndet: Här kan Spångaborna ha snackat med gudarna

Amuletter kastades i "önskebrunn" Arkeologer har gjort ett jättefynd av amuletter på utgrävningsplatsen i Hjulsta. Nu tror de att dåtidens Spångabor använt kultplatsen för att komma i kontakt med högre makter.söndag 24/9 9:27

Vällingby city finns inte mer

Klart: Anrika centrumet byter namn – igen Har det precis satt sig att kalla Vällingby centrum för city? Eller tillhör du dem som helt enkelt vägrat det nya namnet? Nu kommer beskedet: Vällingby city byter namn – igen.lördag 23/9 13:05