Genre, Genrebild, Polis, Brandkår, Ambulans, SOS, Larm, Brand, Olycka, Mord, Akut, Sjukhus, Sjukdom, Storstockholms brandförsvar, AISAB, Snuten, Aina, Räddningsledning, 112 Foto: Sacharias Källdén

Trafikolycka i Täby - flera bilar inblandade

Halka på vägarna ställer till det i morgontrafiken. I Täby har flera bilar varit inblandade i en trafikolycka.

  • Publicerad 08:00, 24 okt 2017

På väg 265, även kallad Norrortsleden, har en trafikolycka skett kring klockan 07 på tisdagsmorgonen. Olyckan ska ha skett i höjd med Gullsjön, strax efter Täby Kyrkby trafikplats, i riktning mot Åkersberga.

Flera bilar ska vara inblandade i olyckan och ett körfält ska vara avstängt.

– Det ska vara tre fordon inblandade. En bil har kört in i mittenräcket. Flertal bilar har stannar för att hjälpa till, säger Lars Byström, presstalesman på polisen.

Enligt trafiken.nu beräknas arbete på olycksplatsen pågå fram till klockan åtta men enligt polisen pågår arbetet fortfarande.

– Vi håller fortfarande på och arbetar på platsen, sista rapporten var en minut över åtta. Man håller på och bärgar nu. Så vi får se när vi kan vara klara, säger Lars Byström.

Det är i skrivande stund oklart om det är några personskador.

– Det står ingenting om någon ambulanstransport i alla fall, säger Lars Byström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hans udda uthyrningsobjektet: Bastu på hjul

Nyheter "Tagit med den till jobbet" En vedeldad bastu på hjul – det var vad Vallentunabon Axel Törnlöv köpte för två år sedan. Dels för att kunna basta med familjen var som helst och nu även hyra ut.tisdag 21/11 16:32

Hotell säljer ut sina rum: "Städning och möbler ingår"

Nyheter "Ett nytt sätt att köpa" Sugen på att bli hotellägare, lite som i Monopol? Då har du inte chansen. Däremot kan du bli ägare av ett rum i ett hotell, i Fågelsången.tisdag 21/11 16:19