Genre, Genrebild, Polis, Brandkår, Ambulans, SOS, Larm, Brand, Olycka, Mord, Akut, Sjukhus, Sjukdom, Storstockholms brandförsvar, AISAB, Snuten, Aina, Räddningsledning, 112 Foto: Sacharias Källdén

Trafikolycka i Vallentuna

Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till Bällsta på grund av en trafikolycka Läget fortfarande oklart.

  • Publicerad 17:11, 9 jan 2018

På tisdags eftermiddagen klockan 16:45 fick polisen in en anmälan om en trafikolycka i Bällsta på Moränvägen. Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen och nu även polisen.

Det är oklart vad som hänt, men man tror på polisens ledningscentral att tre personbilar är involverade. Det är okänt om några personer kommit till skada.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nya sökinsatser efter försvunna Stefan

Nyheter "Går inte att säga att han inte är vid liv" Vallentunabon Stefan är försvunnen sedan lite mer än en månad tillbaka. Men de som söker ger inte upp.fredag 20/4 13:56