Två ur personalen ska ha misshandlats när en snabbmatsrestaurang rånades igår kväll i Jakobsberg, Genrebild. Foto: Leif Oldenburg

Tre beväpnade män rånade gatukök i Jakobsberg

Igår kväll utsattes en snabbsmatsrestaurang på Dackevägen i Jakobsberg för ett grovt rån. Tre maskerade och beväpnade män tvingade till sig kassan och växelkassan.

De misshandlar bägge ur personalen.

Det var igår kväll vid 21-tiden som rånet inträffade. Två personer ur personalen ska ha befunnit sig inne i lokalen men enligt polisen ska det inte ha funnits några kunder där.

– Det är Sibylla på Dackevägen det rör sig om. Tre maskerade män kommer in, en har kniv och två har pistolliknande föremål. De misshandlar bägge ur personalen men inte allvarligt, den ena blöder lite från munnen och den andra får ett blåmärke efter ett slag, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

"Sökte med handpatrull"

Gärningsmännen ska tvingat till sig kassan och växelkassan och stoppat ner pengarna i en metallburk.

– Man sökte med hundpatrull och hittade en metallburk, sedan återstår det att se om det är samma. Men den ska skickas på analys för att se om det finns fingeravtryck eller spår av DNA. Nu på morgonen ska man göra en teknisk undersökning på platsen, säger Sven-Erik Olsson.

I nuläget finns ingen misstänkt gripen för händelsen som rubriceras som grovt rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

450 bostäder i Ormbacka försenas

Nyheter "Det kan bli att man bygger mindre" Den andra och största delen av nya Ormbacka var tänkt att börja byggas i början på nästa år. Men projektet försenas. Vattenhanteringen har blivit en knäckfråga som sätter käppar i hjulet.tisdag 26/9 19:33

Barnen får döpa Jakans nya förskolor

Nyheter Det byggs för fullt i Järfälla. 2020 öppnar två nya förskolor i Jakobsberg, och de ska namnges av inga mindre än förskolebarnen själva.tisdag 26/9 11:48