Två ur personalen ska ha misshandlats när en snabbmatsrestaurang rånades igår kväll i Jakobsberg, Genrebild. Foto: Leif Oldenburg

Tre beväpnade män rånade gatukök i Jakobsberg

Igår kväll utsattes en snabbsmatsrestaurang på Dackevägen i Jakobsberg för ett grovt rån. Tre maskerade och beväpnade män tvingade till sig kassan och växelkassan.

  • Publicerad 08:43, 8 sep 2017

De misshandlar bägge ur personalen.

Det var igår kväll vid 21-tiden som rånet inträffade. Två personer ur personalen ska ha befunnit sig inne i lokalen men enligt polisen ska det inte ha funnits några kunder där.

– Det är Sibylla på Dackevägen det rör sig om. Tre maskerade män kommer in, en har kniv och två har pistolliknande föremål. De misshandlar bägge ur personalen men inte allvarligt, den ena blöder lite från munnen och den andra får ett blåmärke efter ett slag, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

"Sökte med handpatrull"

Gärningsmännen ska tvingat till sig kassan och växelkassan och stoppat ner pengarna i en metallburk.

– Man sökte med hundpatrull och hittade en metallburk, sedan återstår det att se om det är samma. Men den ska skickas på analys för att se om det finns fingeravtryck eller spår av DNA. Nu på morgonen ska man göra en teknisk undersökning på platsen, säger Sven-Erik Olsson.

I nuläget finns ingen misstänkt gripen för händelsen som rubriceras som grovt rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sveriges bästa vattenpolospelare kommer från Järfälla

Sport Succéklubben: "Vi har byggt upp en vinnarmentalitet" Vad har årets manliga och årets kvinnliga vattenpolospelare gemensamt? Svar: båda är med i Järfälla simsällskap. Vi hängde med på deras träning och pratade om varför Järfälla gör succé inom just...måndag 19/2 15:49

Storseger: Bele Barkarby är svenska mästare i futsal

Sport "Fotbollen ska vara en frizon" I helgen blev Bele Barkarbys U17-killar svenska ungdomsmästare i futsal. Den tredje stora vinsten inom loppet av bara några veckor.måndag 19/2 11:43