Polisinsats. Eftermiddagens händelse påstås ha kopplingar till garagemordet. Foto: Robert Sandell

Tre gripna i polisinsats på Kungsholmen

Maskerad polis grep i eftermiddags tre personer i centrala Stockholm skriver Aftonbladet. Insatsen har enligt tidningens källor kopplingar till garagemordet i Rinkeby natten till nyårsafton.

  • Publicerad 17:19, 25 jan 2018

Stockholmspolisens presstalesperson Tove Hägg är förtegen om händelsen. Hon kan inte bekräfta att polisen var maskerad men konstaterar att personer har frihetsberövats.

– Det var strax före klockan 14 och händelsen är rubricerad som ett utredningsärende, säger hon.

Till Aftonbladet beskriver ett vittne hur poliserna krossade rutan på en svart bil vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Polisen ska sedan ha ryckt ut personer ur bilen. Tidningens källor uppger att gripandet har kopplingar till ett gängrelaterad mord natten mot nyårsafton i ett garage i Rinkeby.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Östermalmshallen fördyras – igen

Nyheter Bygget nära att slå i miljardtaket Renoveringen av Östermalms saluhall från slutet av 1800-talet har stött på hinder efter hinder. På måndagskvällen beslutade politikerna att skjuta till ytterligare mångmiljonbelopp.tisdag 20/2 10:34

Här är alla stans krogar som får stjärnor

Nyheter Hela listan: Flera nya Stockholmsrestauranger i Guide Michelin Igår fick Sverige – och Stockholm – sin första trestjärniga restaurang i åtråvärda Guide Michelin. Här är alla andra krogar i stan med stjärnor.tisdag 20/2 9:51