Med hjälp av polisens hundpatrull greps tre personer Foto: Foto: Mostphotos

Tre gripna i Täby efter försök till stöld – hundpatrull sattes in

Under natten ska ett flertal personer försökt bryta sig in i en container i Täby Kyrkby. Tre personer greps efter polisjakt.

  • Publicerad 09:12, 3 nov 2017

Vid 01.19 inkom det ett samtal till polisen om att ett flertal personer försökte bryta upp en container utanför en företagslokal på Karbygårdsvägen, Täby Kyrkby.

– Det ska finnas både kamera och larm på platsen och personerna som har företaget ringde oss och sa att det står ett flertal personer utanför företagslokalen, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

– När polisen kommer till platsen är det fyra personer som springer åt fyra olika håll, säger Eva Nilsson.

Polis och hundpatrull spårade förövarna som sprang ut på fälten vid Karby.

– Hundarna spårade över fältet och man grep tillslut tre personer på fälten vid kyrkbyn mot Såstaholmhållet, säger Eva Nilsson.

En gärningsman är fortfarande på fri fot. Händelsen är rubricerad som försök till stöld.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så länge får du vänta på ambulans

Nyheter "En rimligt väntetid" Vallentunaborna får vänta längre än Täbyborna på att ambulansen ska komma fram. Danderydsborna har det bäst.onsdag 22/11 14:58

Dolda biblioteket i Täby: "Hittar inte hit"

Nyheter "Många är äldre som har gått här länge" Eva Averin är ny bibliotekarie på Hägernäs bibliotek sedan två veckor tillbaka. På Hägernässkolans lokaler döljer sig ett av kommunens sex bibliotek. Men det är inte alla som hittar hit.onsdag 22/11 11:31