Tre inbrott i Bålsta på bara några timmar

Nya inbrott i Bålsta. Gärningsmän slog till tre gånger på bara några timmar.

  • Publicerad 10:22, 20 dec 2017

BÅLSTA
Tisdag 19/12
Inbrott. Villainbrotten i Bålsta har varit ett stort problem under året. Nu tycks det som om de har kommit igång igen efter en lite lugnare period. Under tisdagen skedde tre inbrott eller inbrottsförsök. Dels på Stockholmsvägen någon gång mellan 16.00 och 16.30 då en okänd gärningsman bryter sig in. Det är oklart vad som är stulet.

Samma sak sker på Videvägen någon gång mellan 09.00 och 17.00 där någon eller några brutit sig in genom ett fönster. Dessutom tar sig någon eller några personer in i en villa på Mansängen, den här gången genom altandörren. Väl där inne har diverse gods plockats ihop som sedan lämnats kvar utanför huset. Teknisk undersökning pågår.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kevin Lyttle gästar Kungsängen

Den 27 januari gästar världsartisten, Kevin Lyttle, Kungsängen Restaurang och Sportbar. Reaktionerna både bland gäster och anställda är starka.onsdag 17/1 11:58

Håbos näringsliv ska bli topp 20 i Sverige

Näringslivet i Håbo kommun har varit ett sorgebarn länge. Nu ska det lyfta rejält de kommande åren. – Vi ska vara en av Sveriges 20 bästa kommuner när det gäller näringslivet, säger Håbo Marknads vd...onsdag 17/1 9:32

Senaste numret

Bålstabladet