Häktade. Tre personer har begärts häktade misstänkta för inblandning i mordet på en 55-årig man i förra veckan. Foto: Mostphotos

Tre personer häktade för mord i Hökarängen

Tre personer är häktade för ett misstänkt mord i Hökarängen i torsdags. Polisen misstänker att mannen kan ha avlidit efter ett fall från en balkong.

  • Publicerad 10:36, 7 feb 2018

Det var i torsdags klockan 22:11 som en 55-årig man hittades blodig och skadad utomhus vid Cigarrvägen i Hökarängen. Mannen avled senare på sjukhus.

I går häktades tre män misstänkta för mord. Från början greps fyra män misstänkta för inblandning i mord, men en av dem släpptes på fri fot. Han är dock inte avförd från utredningen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Polisen uppgav i ett tidigt skede att den avlidne mannen troligtvis skadats då han fallit från en balkong.

Enligt utredningsledare Åsa Hansson skulle det kunna vara vad som hänt.

– Vi utesluter inte det, nej, säger hon.

Polisen jobbade stenhårt med utredningen under helgen, vilket ledde fram till gripandena, säger Åsa Hansson.

Sedan har polisen fortsatt med en mängd förhör med misstänkta, vittnen och andra inblandade samt tekniska undersökningar. Polisen väntar också på en rättsmedicinsk undersökning som kan klarlägga vad som kan ha hänt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Strandpromenaden vid Örnberget stängs av

Nyheter Då är arbetet klart Ombyggnationen av bryggan vid Örnbergdbadet har startat. Under tiden gäller alternativa vägar.fredag 23/2 15:41

600 nya lägenheter i Kärrtorp skjuts upp

Nyheter Rödgröna har inte tänkt klart Demokratins kvarnar ska mala – långsamt. Planerna på att bygga 600 nya lyor i Kärrtorp skjuts upp. "Vi har inte hunnit sätta oss in i det här", säger Miljöpartiet.fredag 23/2 15:17