Häktade. Tre personer har begärts häktade misstänkta för inblandning i mordet på en 55-årig man i förra veckan. Foto: Mostphotos

Tre personer häktade för mord i Hökarängen

Tre personer är häktade för ett misstänkt mord i Hökarängen i torsdags. Polisen misstänker att mannen kan ha avlidit efter ett fall från en balkong.

  • Publicerad 10:36, 7 feb 2018

Det var i torsdags klockan 22:11 som en 55-årig man hittades blodig och skadad utomhus vid Cigarrvägen i Hökarängen. Mannen avled senare på sjukhus.

I går häktades tre män misstänkta för mord. Från början greps fyra män misstänkta för inblandning i mord, men en av dem släpptes på fri fot. Han är dock inte avförd från utredningen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Polisen uppgav i ett tidigt skede att den avlidne mannen troligtvis skadats då han fallit från en balkong.

Enligt utredningsledare Åsa Hansson skulle det kunna vara vad som hänt.

– Vi utesluter inte det, nej, säger hon.

Polisen jobbade stenhårt med utredningen under helgen, vilket ledde fram till gripandena, säger Åsa Hansson.

Sedan har polisen fortsatt med en mängd förhör med misstänkta, vittnen och andra inblandade samt tekniska undersökningar. Polisen väntar också på en rättsmedicinsk undersökning som kan klarlägga vad som kan ha hänt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nyrenoverad förskola i Kransen läggs ner

Nyheter Förälder: "Det är beklagligt" Ett 40-tal barn tvingas flytta när förskolan Äventyret i Midsommarkransen stänger efter sommaren. Men barngrupperna ska inte splittras, försäkrar Cecilia Hjelm, områdeschef för förskoleområdet.lördag 17/2 9:30

Helgtips: Gör en tidsresa genom epokerna

Nyheter ✔Antikmässa ✔Garage Sale ✔Bakluckeloppis Antikviteter, vintage och retro är orden som gäller i helgen. Den som är peppad på fynd från förr kan bege sig till Älvsjö, Enskededalen, Kista eller centrala stan.lördag 17/2 8:04