Foto: Sacharias Källdén

Tre personer rånade mopedägare i Täby

En person blev rånad på sin moped under torsdagskvällen av tre gärningsmän. Handgemäng ska ha uppstått men skadeläget är oklart.

Det var strax efter klockan 21 under torsdagskvällen som en person blev bestulen på sin moped av tre gärningsmän. Brottet rubriceras som rån och händelsen ska ha inträffat vid Bergtorsskolan.

– På något vis ska de här tre personerna tagit mopeden från ägaren, det framgår inte exakt hur det gått till, men någon form av handgemäng har uppstått, säger Åsa Wallentin, presstalesperson hos polisen i Stockholm.

Det är oklart huruvida någon ska ha skadats vid rånet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Då blir det åka av på Danderyds nya skejtyta

Nyheter "1,5 miljoner är inte så mycket när man pratar om skejtanläggning" En skejtyta på 500 kvadratmeter intill Mörbyskolan ska stå färdig i början av oktober. – Vi vill ha en spektakulär invigning, säger Danderyds fritidschef.fredag 18/8 15:40

Gårdsbutiken i Vallentuna satsar på självbetjäning

Nyheter "Härliga och ärliga människor" På Tarby gård i norra Vallentuna huserar Marianne Holmström och hennes familj. Deras lilla gårdsbutiken har fått uppmärksamhet på sociala medier i veckan.fredag 18/8 14:54