Foto: Sacharias Källdén

Tre personer rånade mopedägare i Täby

En person blev rånad på sin moped under torsdagskvällen av tre gärningsmän. Handgemäng ska ha uppstått men skadeläget är oklart.

  • Publicerad 10:29, 11 aug 2017

Det var strax efter klockan 21 under torsdagskvällen som en person blev bestulen på sin moped av tre gärningsmän. Brottet rubriceras som rån och händelsen ska ha inträffat vid Bergtorsskolan.

– På något vis ska de här tre personerna tagit mopeden från ägaren, det framgår inte exakt hur det gått till, men någon form av handgemäng har uppstått, säger Åsa Wallentin, presstalesperson hos polisen i Stockholm.

Det är oklart huruvida någon ska ha skadats vid rånet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Danderyd vill pynta gångtunnel med ditt fotografi – du får 0 kronor

Nyheter Professionell fotograf reagerar Skicka in din bild och bli publicerad i en av Danderyds gångtunnlar. Du får äran, men inget mer. Upplägget, där bilderna för alltid kommer kunna användas av kommunen, irriterar professionella...fredag 20/10 17:10

Täbyskolan kampanjar för kärlek på nätet

Nyheter "Så mycket annat på internet som är positivt" Milstensskolan har startat en kampanj för att nätkärlek ska vinna över näthat. Nu arbetar lärare och elever för att sprida budskapet och en särskilt framtagen symbol utanför skolan.fredag 20/10 16:29