Foto: Sacharias Källdén

Tre personer rånade mopedägare i Täby

En person blev rånad på sin moped under torsdagskvällen av tre gärningsmän. Handgemäng ska ha uppstått men skadeläget är oklart.

  • Publicerad 10:29, 11 aug 2017

Det var strax efter klockan 21 under torsdagskvällen som en person blev bestulen på sin moped av tre gärningsmän. Brottet rubriceras som rån och händelsen ska ha inträffat vid Bergtorsskolan.

– På något vis ska de här tre personerna tagit mopeden från ägaren, det framgår inte exakt hur det gått till, men någon form av handgemäng har uppstått, säger Åsa Wallentin, presstalesperson hos polisen i Stockholm.

Det är oklart huruvida någon ska ha skadats vid rånet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33