Rondellbråk. En bilförare fick tokspel efter två rondeller i Vallentuna. Foto: Mostphotos/Privat

Tutade för omkörning – fick bildörren insparkad

En bilist i Vallentuna centrum fick tokspel och sparkade in en annan förares bildörr. Nu söker offret efter vittnen till händelsen.

  • Publicerad 16:24, 19 apr 2017

Det var i tisdags runt 14-tiden, när en Vallentunabo skulle passera en röd VW Passat utanför glasmästeriet i Vallentuna centrum, som det uppstod ett bråk.

Innan dess hade den andra bilen först, enligt mannens egen utsago, trängt honom i två rondeller. När mannen passerade Passaten tutade han för omkörning varpå den andra föraren blev vansinnig, började tuta, fotografera och peka på honom. Mannen stannade för att höra vad personen ville.

"Någon måste ha sett"

Plötsligt hoppade personen från den röda bilen fram och sparkade in bildörren. Därefter vräktes den förvånade mannen ut på vägen. Bakom bilarna bildades det en lång kö och nu vädjar föraren att den som sett händelsen kliver fram för att vittna.

– Jag vet faktiskt inte varför den andra personen blev så arg, säger mannen som har polisanmält händelsen.

– Någon måste ju ha sett det hela. Det var ju en stillastående kö bakom, hans bil stod mitt i vägen.

Signalement överensstämmer

Händelsen rubriceras som misshandel och det finns gott hopp om att föraren kan identifieras.

– Signalementet på personen överensstämmer med ägaren till den bil som vi fått registreringsnummer på. Det vore synd om vi inte får kontakt med vittnen som tar ärendet vidare, säger kommissarie Tommy Ragnesand hos polisen i Täby.

Såg du vad som hände? Kontakta polis på telefon 114 14.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu säljer han vinnarbutiken – här är Jaans absolut bästa minnen

Nyheter ✔️Var ligger köttdisken? ✔️Stressad vann storkovan ✔️Räddade julen Efter 14 år väljer Jaan Bekil att sälja sin verksamhet. Nu berättar han om alla oförglömliga minnen från Vallentuna. – En tvåbarnsmamma vann pengar till julklappar.måndag 24/4 11:00

Vallentunas tofusuccé ska hjälpa Stockholm att öka företagandet

Nyheter Johanna Guo som driver framgångsrika Yipin Soya i Vallentuna har valts ut som internationell talang. Nu ska hon hjälpa hela regionen att locka fler företagare. "Det var ett bra val att flytta hit".måndag 24/4 9:53