Buss i deiket på vägen mellan Kårsta och Roslagsstoppet i Söderhall. Foto: Privat

Två bussar i diket samma förmiddag: "Ett märkligt sammanträffande"

Trots sommarväder och glest med trafik hamnade två av Arrivas bussar i diket på onsdagsförmiddagen. Enligt bussföretaget var orsaken till olyckorna samma vid båda tillfällena.

  • Publicerad 13:53, 21 jun 2017

Kårstabon Daniel Härdin såg på onsdagsförmiddagen att en linjebuss från Arriva låg i diket på vägen mellan Kårsta och Roslagsstoppet, i höjd med "Hallskogen".

– Jag möter de här bussarna varje dag och är inte nöjd med hur de kör, säger han.

Även i Lindholmen körde en buss av vägen och stannade på en äng.

"Märkligt sammanträffande"

Enligt Arrivas presstjänst hade de två olyckorna ett liknande förlopp.

– Ja, det är ett märkligt sammanträffande. Båda bussarna fick möten med lastbilar på de smala vägarna och när förarna väjde skar hjulen ned i diket, säger Jenny Egeland, Arrivas presstalesperson.

Bussarna var tomma på passagerare vid olyckorna och förarna klarade sig utan personskador.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hans udda uthyrningsobjektet: Bastu på hjul

Nyheter "Tagit med den till jobbet" En vedeldad bastu på hjul – det var vad Vallentunabon Axel Törnlöv köpte för två år sedan. Dels för att kunna basta med familjen var som helst och nu även hyra ut.tisdag 21/11 16:32

Hotell säljer ut sina rum: "Städning och möbler ingår"

Nyheter "Ett nytt sätt att köpa" Sugen på att bli hotellägare, lite som i Monopol? Då har du inte chansen. Däremot kan du bli ägare av ett rum i ett hotell, i Fågelsången.tisdag 21/11 16:19