POLIS. Allmänhetens vaksamma ögon resulterade i två gripanden i helgen. Foto: Sacharias Källdén

Två gripna för inbrott

Under helgen greps två män för inbrott i Sollentuna: ett i Edsviken och ett i Edsängen.

  • Publicerad 13:50, 17 apr 2018

Natten till i söndags greps två misstänkta inbrottstjuvar i Sollentuna.

Det första var efter ett larm om pågående inbrott i Edsviken. Genom inbrottslarm upptäckte husets ägare att en person var på väg upp i bostadens trappa, och tillkallade polisen. Mannen hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. När polis kom till bostaden hoppade mannen ut genom ett fönster, men kunde gripas.

Samma natt hade boende i Edsängen hört av sig till polisen om en man som synts i området. När polis påträffade mannen hade han stöldgods från ett förråd i området, och kunde även han gripas.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen gripen för mordförsök i Rotebro

Nyheter Under torsdagseftermiddagen skottskadades en man i Rotebro. Ingen är ännu gripen i ärendet.fredag 20/4 12:33

"Fjolårsgräset fungerar nästan som krut"

Nyheter Brandkåren uppmanar till försiktighet Många vill säkert röja upp i trädgården under helgen och elda gammalt gräs, löv och grenar. Men det gäller att vara försiktig. Brandrisken är stor. – Det döda fjolårsgräset fungerar nästan som krut,...fredag 20/4 12:16