Polisen fick registreringsnumret till bilen som smet från olyckan. Foto: Leif Oldenburg

Två inbrottstjuvar greps efter hundjakt

Två personer försökte ta sig in i ett uthus/lada på Skålhamravägen i Vallentuna. Efter en flera timmar lång jakt kunde de misstänkta gripas.

  • Publicerad 08:48, 4 dec 2017

Efter ett tips till om ett pågående inbrott på Skålhamravägen i Vallentuna begav sig polisen till platsen. Två misstänkta personer avbröt sitt försök och begav sig ut i skogen.

– Vi satte in en hundpatrull som spårade i flera timmar, säger Sven-Erik Olsson, på Stockholmspolisen.

Insatsen bar frukt. De två misstänkta kunde gripas nära Vallentunasjön.

I samband med insatsen fann polisen en bil med körförbud som var skriven på en landsman till de gripna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ljuspelare fångad på bild i norra Stockholm

Nyheter "Det var så läckert" Martina Stålstrand var snabb att fånga dessa ljusfenomen på bild. Hela fyra stycken sågs på kvällshimlen under måndagsnatten.måndag 18/12 19:17

Hyllade 20-åringen på Byleskolan – "Har blivit mer vuxen här"

Nyheter "Ge oss Niklas på förstasidan, annat vore skandal!" Täbybon Niklas Byström rankas högt av sina medarbetare på Byleskolan. Här berättar han om hur hans arbete fått honom att bli mer vuxen.måndag 18/12 16:59