AVSPÄRRAT. Polisen larmades till Hallonbergen där två personer mördades i mars. Dubbelmordet tas upp under samma rättegång som dödsskjutningen av en ung man i januari. Foto: Jonas Carlsson

Två släppta i mordrättegång

Två av männen som står åtalade för mordet på en ung man som sköts ihjäl i Sundbyberg i januari, har i dag släppts på fri fot av tingsrätten.

  • Publicerad 15:29, 6 okt 2017

Rättegången har pågått sedan början av september, efter att åtal väckts mot totalt åtta personer för tre mord i Sundbyberg.

Sex av dem misstänks för dödsskjutningen, men två av dem har släppts ur häktet av tingsrätten. Nu anses det inte längre finnas skäl att ha dem frihetsberövade.

Under samma rättegång behandlas dubbelmordet på ett par i Hallonbergen. Rättegången går enligt tingsrätten in i en ny fas nästa vecka, då förhandlingen istället kommer att handla om dessa mord.

Fyra män misstänks för dubbelmordet. Två av de från början åtta, nu sex, häktade männen misstänks för inblandning i alla tre mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kortare tåg efter misstänkt bromsfel

Nyheter Fem av tvärbanans vagnar har tagits ur trafik, på grund av att ett misstänkt bromsfel upptäckts. Kortare tåg kan nu leda till ökad trängsel i rusningen.fredag 16/3 16:25

Frida lyfter flickor i New York

Nyheter I veckan har Frida Jonsson från Stjärnjouren varit hos FN för att träffa andra som arbetar för flickors och kvinnors rättigheter. – Jag ska sprida det till alla våra fantastiska volontärer, vad vi...fredag 16/3 14:51