Två personer är förda till sjukhus med ambulans med oklara skador efter en trafikolycka på Lövstavägen i morse. Foto: Sacharias Källdén

Två till sjukhus efter trafikolycka på Lövstavägen

I morse strax före klockan 7.30 inträffade en bilolycka mellan tre fordon på Lövstavägen i Hässelby. Enligt polisen ska två personer förts till sjukhus med oklart skadeläge.

  • Publicerad 08:40, 23 feb 2018

Tre fordon var inblandade i en trafikolycka som skedde vid halvåtta-tiden i morse i korsningen Lövstavägen/Växthusvägen vid Åkermyntan.

– En person klagar på bröstsmärtor och två bilar behöver bärgas. När vi kommer till platsen har två personer förts till sjukhus med ambulans med oklara skador. Patrullen ska senare till sjukhuset för att ta uppgifter från dem, säger Eva Nilsson, på polisens ledningscentral.

Just nu pågår bärgningsarbetet av två av bilarna som enligt Eva Nilsson inte ska vara kördugliga.

Hur påverkas trafiken?

– Det är svårt att säga. Men under bärgningsarbetet räcker det ju att en av filerna blockeras under rusningstrafiken för att trafiken ska påverkas.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är klubben som älskar att gå

Nyheter Wednesday walkers ordnar Stockholms manligaste promenader Varje onsdag träffas medlemmarna i Wednesday walkers och promenerar en mil tillsammans. Vi hängde på en bit.lördag 17/3 9:30

Stockholmare, känner du igen platsen?

Quiz ✔Dags för veckans quiz ✔Tio historiska bilder ✔Stockholmsmiljöer från förr Temat den här gängen är tak och vyer uppifrån. Minst sju rätt kräver vi den här gången annars blir det till att röja tak på Avenyn i resten av ditt liv.lördag 17/3 9:00