Alla i målgruppen som söker ska få sommarjobb. Bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos

Unga Järfällabor! Dags att söka sommarjobb

Är du mellan 15 och 18 år och sugen på att tjäna egna pengar i sommar? Då är det dags att söka sommarjobb nu.

  • Publicerad 11:57, 2 mar 2018

När temperaturen kryper ner under tiominusstrecket känns sommaren rätt avlägsen. Men faktum är att det har blivit dags att söka sommarjobb för dig mellan 15 och 18 år som bor i Järfälla och vill tjäna lite extrapengar.

Genom kommunen går det till exempel att söka jobb inom förskola, skola, handel, fastighetsskötsel, äldrevård samt entreprenörskap, där du får prova på att driva ett eget företag. Arbetstiden ligger på 6 timmar per dag plus rast.

Ansökan sker via kommunens hemsida och ska vara inne senast 28 mars. Alla som söker får en plats, dock inte garanterat inom den period eller bransch som man sökt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är Sveriges bästa korvmoj

Nyheter Artur: "Jag är korv, jag luktar korv, jag tänker korv" Det började som en liten skruttig, cylinderformad korvmoj. Nu kan kocken Artur Oziemkowski och hans korvkiosker i Barkarby och Skogås stoltsera med att ha Sveriges bästa korv.torsdag 22/3 16:38

Här åker du säkrast skridskor i Järfälla

Nyheter "Det kan alltid hända saker med väderlek och is" Skridskosugen, men osäker på hur bra isarna är i Järfälla? För den som vill bege sig ut är det området runt Ängsjö som gäller.onsdag 21/3 16:04