Larm. Två brandbilar ryckte ut på larm från en matbutik. Foto: Sacharias Källdén

Uppdatering: Butiken i Täby igång som vanligt

Strax efter halv nio fick räddningstjänst ett automatlarm från Coop forum i Arninge i Täby. Butiken fick utrymmas.

  • Publicerad 08:54, 23 nov 2017

Klockan 8.36 fick räddningstjänst in ett larm om en misstänkt brand i Arninge. Två brandbilar åkte till platsen.

– De åker på ett automatlarm på Coop forum i Arninge, säger Magnus Skyttberg, ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar.

Brandbilarna ska ha kommit till platsen strax innan kvart i nio.

– Jag vet bara att de är framme, att det var utrymt när de kom fram och att det inte är något synligt från utsidan. Så nu väntar vi på ytterligare besked, säger Magnus Skyttberg.

Vid tio över nio var brandkåren kvar och jobbar på platsen.

– De har strul i sprinklercentralen, men de har inte hittat någon brand. Hantverkare är på väg. Larmet är inte återställt, de har strul att få det återställt så de behöver få ditt anläggningsskötare, säger Magnus Skyttberg.

Uppdatering: När vi är i kontakt med butiken vid 09.35 är butiken igång som vanligt igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33