Larm. Två brandbilar ryckte ut på larm från en matbutik. Foto: Sacharias Källdén

Uppdatering: Butiken i Täby igång som vanligt

Strax efter halv nio fick räddningstjänst ett automatlarm från Coop forum i Arninge i Täby. Butiken fick utrymmas.

  • Publicerad 08:54, 23 nov 2017

Klockan 8.36 fick räddningstjänst in ett larm om en misstänkt brand i Arninge. Två brandbilar åkte till platsen.

– De åker på ett automatlarm på Coop forum i Arninge, säger Magnus Skyttberg, ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar.

Brandbilarna ska ha kommit till platsen strax innan kvart i nio.

– Jag vet bara att de är framme, att det var utrymt när de kom fram och att det inte är något synligt från utsidan. Så nu väntar vi på ytterligare besked, säger Magnus Skyttberg.

Vid tio över nio var brandkåren kvar och jobbar på platsen.

– De har strul i sprinklercentralen, men de har inte hittat någon brand. Hantverkare är på väg. Larmet är inte återställt, de har strul att få det återställt så de behöver få ditt anläggningsskötare, säger Magnus Skyttberg.

Uppdatering: När vi är i kontakt med butiken vid 09.35 är butiken igång som vanligt igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hur bra koll har du på Norrorts matkarta?

Nyheter Klarar du 10 av 10? En drös med nya matställen har öppnar i Norrort under det senaste året, men hur bra koll har du egentligen på matställen och mer därtill på hemmaplan?fredag 16/3 15:44

Prisad lärare: "Samhället borde ha mer respekt för yrket"

Nyheter Får fint pris för sitt undervisningssätt Henrik Mickos är gymnasieläraren som är doktor i kemi och som vill göra kemin mer verklig för eleverna. Nu har han tilldelats ett lärarpris för sitt sätt att undervisa.fredag 16/3 15:13