Utryckning till Bagarmossen efter smällar

I går kväll hörde flera boende i Bagarmossen smällare som uppfattats som skott. Polisen har inte hittat något misstänkt.

  • Publicerad 07:56, 12 feb 2018

17:55 i går kväll hörde boende i Bagarmossen smällar som uppfattades som skott i närheten av Sockenvägen. Flera patruller beordrades till platsen.

Vittnen berättar för polisen att flera personer har befunnits sig på platsen och att en av dem har haft något som liknar en pistol i handen. Personen har avlossat detta i luften och sedan har de lämnat platsen.

— Man hittade inget, säger Sven-Erik Olsson,presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Strandpromenaden vid Örnberget stängs av

Nyheter Då är arbetet klart Ombyggnationen av bryggan vid Örnbergdbadet har startat. Under tiden gäller alternativa vägar.fredag 23/2 15:41

600 nya lägenheter i Kärrtorp skjuts upp

Nyheter Rödgröna har inte tänkt klart Demokratins kvarnar ska mala – långsamt. Planerna på att bygga 600 nya lyor i Kärrtorp skjuts upp. "Vi har inte hunnit sätta oss in i det här", säger Miljöpartiet.fredag 23/2 15:17