JAGAS. Två gärningsmän jagas nu av polisen i området. Foto: Sacharias Källdén

Väktare knivskuren på Östermalm

En väktare knivskars på söndagseftermiddagen i garage på Östermalm. Polisen söker nu två gärningsmän som flydde springandes från platsen.

  • Publicerad 17:14, 14 jan 2018

Klockan 16.05 på söndagseftermiddagen larmades polisen om att en väktare knivskurits i armen i ett parkeringsgarage på Grev Turegatan på Östermalm.

Polisen skriver på sin hemsida att väktaren ska ha fått lindrigare skador efter att ha skurits i armen och att polis och ambulans har kallats till platsen.

Två gärningsmän, som uppges ha flytt springande ur garaget, jagas nu i området.

En förundersökning om grov misshandel har inletts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är alla stans krogar som får stjärnor

Nyheter Hela listan: Flera nya Stockholmsrestauranger i Guide Michelin Igår fick Sverige – och Stockholm – sin första trestjärniga restaurang i åtråvärda Guide Michelin. Här är alla andra krogar i stan med stjärnor.tisdag 20/2 9:51

Stockholms eget The Factory finns på Söder

Nyheter Men är det inte förvillande likt ett vanligt frilanskontor? Andy Warhols högkvarter The Factory lockade ikoner som Dali, Mick Jagger och Truman Capote till fest och dekadens i decennier. Men vad som hittills varit okänt är att konstcentret fått en, något...tisdag 20/2 8:12