Prototypen på baksidan av kortet som ska delas ut av Vallentunaspelare till schyssta motståndare. Foto: Linda Greppi

Vallentunaklubben delar ut peppande utmärkelse – till motspelare

Att tilldelas "ett kort" inom idrotten är som bekant inte alltid förknippat med något positivt. Om du inte får kortet av Vallentuna IBK vill säga. De kommer nämligen börja med att hylla motspelare.

  • Publicerad 12:02, 17 nov 2017

"I Vallentuna IBK värnar vi om att vår sport ska ha schyssta spelare som har ett gott uppförande mot domare, motspelare och lagkompisar" ... "Du som fått det här kortet är en sådan spelare".

– Vi har en egen variant av Fair play-kort som vi inte ger till vårt eget lag utan till motståndarlaget, för att visa hur vi tänker i vår klubb. Vi kommer att dela ut kortet på våra hemmamatcher för att visa att den här personen har varit en väldigt bra motståndare, säger Linda Greppi, ordförande i Vallentuna innebandyklubb.

Hur beter sig en bra motståndare?

– Han eller hon bidrar med positiv energi till sitt lag, och har ett bra uppförande både på plan och utanför plan.

Klubben har tillsammans med sponsorn Elverket tagit fram fair play-kortet, något Linda Greppi tycker är bra – även om innebandy redan är en schysst sport enligt henne.

Korten ska snart börja delas ut av flera av klubbens lag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Djursholmsskolans nya knep för eleverna – "det var toppen"

Nyheter "Trodde på mer protester" Dagliga promenader, ja det kommer ingå för alla elever på Elevverket i Djursholm under de kommande två veckorna.måndag 19/3 15:16

Storstugan skrotar planerna på skyskrapa

Nyheter Upprörda känslor kring jättebygget I lördags hade boende i Storstugan en extrastämma i Tibble teater. En av huvudpunkterna på mötet var planerna på ett 105 våningar högt torn.måndag 19/3 15:11