RÅN. Flera polispatruller var på plats i Sollentuna under juldagen efter ett bilrån. Foto: Sacharias Källdén

Väpnat bilrån i Sollentuna

I måndags kväll tvingade tre beväpnade till sig en bil av en kvinna i Sollentuna. Tidigare under samma kväll utsattes en annan kvinna för ett liknande rånförsök.

  • Publicerad 08:49, 27 dec 2017

Rånet ska ha inträffat vid 19-tiden på en parkeringsplats i Tureberg. Efter rånet flydde gärningsmännen i den stulna bilen och åkte mot Sollentuna Centrum.

Tidigare samma kväll ska en annan kvinnan i Sollentuna ha blivit hotad med pistolliknande föremål av flera gärningspersoner. Kvinnan lyckades dock fly från platsen i sin bil men fick en ruta krossad.

Polisen utreder om händelserna kan ha ett samband, men ingen har än så länge gripits.

Händelserna rubriceras som grovt rån respektive försök till grovt rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen gripen för mordförsök i Rotebro

Nyheter Under torsdagseftermiddagen skottskadades en man i Rotebro. Ingen är ännu gripen i ärendet.fredag 20/4 12:33

"Fjolårsgräset fungerar nästan som krut"

Nyheter Brandkåren uppmanar till försiktighet Många vill säkert röja upp i trädgården under helgen och elda gammalt gräs, löv och grenar. Men det gäller att vara försiktig. Brandrisken är stor. – Det döda fjolårsgräset fungerar nästan som krut,...fredag 20/4 12:16