Beväpnade gärningsmän rånade Elgiganten i Barkarby på tisdagsförmiddagen. Foto: Mostphotos

Väpnat rån mot elektronikbutik i Barkarby

På tisdagsförmiddagen rånades Elgiganten i Barkarby av flera personer med vapenliknande föremål.

  • Publicerad 11:22, 5 sep 2017

Det var strax efter halv elva som polisen fick in ett larm från Elgiganten i Barkarby.

– Vi fick in vittnesuppgifter om ett pågående rån mot Elgiganten. Det visar sig att man hotar med pistolliknande föremål, säger Sven-Erik Olsson på polisens regionledningscentral.

Övergiven bil hittad

Polisen tror att det rör sig om fyra gärningsmän. De kom därifrån med stöldgods, troligen mobiltelefoner, lastade i byggsäckar.

– Man lämnar platsen i en röd personbil som sedermera anträffades på Snapphanevägen, säger Sven-Erik Olsson.

Bilen var övergiven och polisen söker nu efter gärningsmännen.

– Vi samlar både in vittnesuppgifter, har patruller som spanar i området och helikoptern är i tjänst, säger Sven-Erik Olsson.

Ingen skadades fysiskt. Händelsen rubriceras som väpnat rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Parkeringskaos i Viksjö – året ut

Nyheter Kommer stängas av i sjok Ett 90-tal p-platser är just nu avstängda i Viksjö centrum, och besökare får räkna med att antalet kommer att vara reducerat fram till årsskiftet. Något som oroar handlare i området.onsdag 21/2 15:15

Järfällaelever utbildas i säkert surfande

Nyheter Kriminologen: "Dåligt av vuxna att låta er vara ensamma på nätet" Många barn rör sig i dag helt oskyddade på nätet. Kriminologen Maria Dufva mötte sjundeklassarna på Björkebyskolan i Skälby för att öka medvetenheten om säkerhet i sociala medier.onsdag 21/2 11:46