Beväpnade gärningsmän rånade Elgiganten i Barkarby på tisdagsförmiddagen. Foto: Mostphotos

Väpnat rån mot elektronikbutik i Barkarby

På tisdagsförmiddagen rånades Elgiganten i Barkarby av flera personer med vapenliknande föremål.

  • Publicerad 11:22, 5 sep 2017

Det var strax efter halv elva som polisen fick in ett larm från Elgiganten i Barkarby.

– Vi fick in vittnesuppgifter om ett pågående rån mot Elgiganten. Det visar sig att man hotar med pistolliknande föremål, säger Sven-Erik Olsson på polisens regionledningscentral.

Övergiven bil hittad

Polisen tror att det rör sig om fyra gärningsmän. De kom därifrån med stöldgods, troligen mobiltelefoner, lastade i byggsäckar.

– Man lämnar platsen i en röd personbil som sedermera anträffades på Snapphanevägen, säger Sven-Erik Olsson.

Bilen var övergiven och polisen söker nu efter gärningsmännen.

– Vi samlar både in vittnesuppgifter, har patruller som spanar i området och helikoptern är i tjänst, säger Sven-Erik Olsson.

Ingen skadades fysiskt. Händelsen rubriceras som väpnat rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De ska få Tallbohovs tjejer att plugga vidare

Nyheter "Väldigt mansdominerat i klassrummen" Ett gäng tjejer i åttan på Tallbohovskolan på Söderhöjden deltar i ett projekt där de ska motiveras till att plugga vidare efter gymnasiet. Ett projekt som uppskattas av tjejerna, men som också väckt...måndag 20/11 16:13

Förslag om tiggeriförbud i Järfälla hissas – och dissas

Nyheter MP-politikern: "Det är en kass människosyn" "En väldigt bra utveckling" och "kass människosyn". Moderaternas förslag om tiggeriförbud i Järfälla både hissas och dissas hos andra partier i kommunen.måndag 20/11 11:52