Skadad. Olyckan inträffade när mannen hoppade från ett från ett höghus vid Hornsbergs strand. Foto: Mostphotos

Vårdas för allvarliga skador efter fallskärmsolycka

Tillståndet för den person som skadades vid en fallskärmsolycka på Kungsholmen i helgen bedöms som allvarligt, uppger TT. Enligt polisen finns ingen brottsmisstanke i samband med händelsen.

  • Publicerad 11:08, 19 feb 2018

Det var i lördags som mannen gjorde ett så kallat basejump från ett 24 våningar högt hus vid Hornsbergs strand på Kungsholmen. Skärmen löstes inte ut och mannen slog i marken. Mannen uppges ha varit vaken när han fördes med ambulans till sjukhus. Enligt nyhetsbyrån TT bedömdes mannens tillstånd i går som allvarligt men inte livshotande.

Enligt Stockholmspolisens finns det ingen brottsmisstanke i samband med händelsen.

– Det bedöms inte vara polisiärt. Men vi får väl se om det ändras, säger Stockholmspolisen presstalesperson Lars Byström.

Ytterligare en person hoppade fallskärm från höghuset vid tillfället, men där gick hoppet som planerat.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han vinner årets Hornstullspris

Nyheter Legendaren Micke om finaste utmärkelsen: "Det här trodde jag aldrig" Hur gör man för att förvandla en butik till kvarterets sociala nav? Tröttnar han aldrig på musik? Och kan det verkligen stämma att han inte haft stängt en enda dag – på 20 år? Här är Micke Englund,...torsdag 22/3 10:24

Världens längsta bokbord kan ha nått sitt slut

Nyheter Kan hamna på Skeppsbron I 27 år har bokborden huserat på Drottninggatan en söndag i slutet av augusti. Men nu kan det vara slut med det.torsdag 22/3 9:51