Väskryckning i Täby i morse. Fotografierna är genrebilder. Foto: Mostphotos

Väskryckning i Täby: Slogs i huvudet

Två gärningsmän gav sig på en kvinna i Täby i morse i jakt på hennes handväska. Hon blev slagen och sparkad i samband med händelsen.

  • Publicerad 12:50, 24 okt 2017

Strax innan klockan 08 under tisdagsmorgonen skedde en väskryckning på Täbyvägen. Två förövare som kom bakifrån sparkade en kvinna på benet och slog henne i tinningen i samband med rånet.

– Målsägande var tilltygad och väldigt chockad, säger Lars Byström, på länskommunikationscentralen.

I handväskan låg bland annat kvinnans mobiltelefon. Vid lunchtid var ännu ingen gripen för överfallet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hans udda uthyrningsobjektet: Bastu på hjul

Nyheter "Tagit med den till jobbet" En vedeldad bastu på hjul – det var vad Vallentunabon Axel Törnlöv köpte för två år sedan. Dels för att kunna basta med familjen var som helst och nu även hyra ut.tisdag 21/11 16:32

Hotell säljer ut sina rum: "Städning och möbler ingår"

Nyheter "Ett nytt sätt att köpa" Sugen på att bli hotellägare, lite som i Monopol? Då har du inte chansen. Däremot kan du bli ägare av ett rum i ett hotell, i Fågelsången.tisdag 21/11 16:19