Läcka. En vattenläcka har uppstått på Färingsö. Foto: Jonas Månsson

Vattenläcka på Färingsö

Vattnet på Färingsö kommer att vara avstängt under delar av dagen. Orsaken är en vattenläcka.

  • Publicerad 12:16, 17 nov 2017

En större vattenläcka har uppstått på Apelvägen i Stenhamra. Roslagsvatten och Ekerö kommun har under förmidagen gått ut med information via sina sajter.

Hur många som har drabbats av läckan var vid 10-tiden på fredagen fortfarande okänt. Läckan innebär att vattnet måste stängas av i fastigheter i området.

Apelvägen, Renettvägen och Morellvägen är utan vatten. Områden vid Svartsjö, Degerby och Johannesberg är även de drabbade.

Arbetet med att lösa problemet pågår.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Snart är laddstolparna på plats

Nyheter Snart kan kommunens elbilister ladda sina batterier i Tappström. Redan innan jul hoppas Fortum ha två laddstolpar på plats.fredag 15/12 14:23

KRÖNIKA: Livet på landet är spännande – särskilt på vintern

Nyheter Tung blöt snö och ishala vägar. Bussar i diket och skjutna vildsvin längs vägarna. Vissa dagar känns en morgonresa längs Färingsövägen som en scen ur en apokalyptisk film. Det är spännande på landet....fredag 15/12 13:54

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter