Om oss

StockholmDirekt är en nyhetssajt med lokala nyheter från hela Stockholm. Du följer oss enkelt i mobilen, eller i din dator. Ladda ner ett bokmärke på din mobil eller på din läsplatta så hittar du oss snabbt.


Nyheterna kommer från DirektPress lokalredaktioner runt om i stan. DirektPress lokaltidningar ligger också ett knapptryck från StockholmDirekt. Du hittar titlarna i högerspalten om du läser på datorn, i rullgardinen om du läser i mobilen.
Direktpress har i dagsläget 17 titlar kopplade till StockholmDirekt, från Vallentuna i norr till Huddinge i Söder.


StockholmDirekt fokuserar på lokala nyheter. Och Stockholm så klart. Du hittar också artiklar om Bostad och Nöje.

Missa inte heller våra Stockholmsskribenter! Det är bloggare som skriver om sitt Stockholm, ur sina synvinklar!


StockholmDirekt smygstartades i slutet av 2014. Tanken är att bli störst på lokala nyheter i Stockholm.

StockholmDirekt är en del av DirektPresskoncernen som varje vecka delar ut lokaltidningar till hushållen i respektive område.

Tidningarna har ett starkt fokus på lokaljournalistik. DirektPress första tidning Östermalmsnytt startade redan 1968.

I Stockholmsregionen ger DirektPress ut Östermalmsnytt, Södermalmsnytt, Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen, Tidningen Årsta/Enskede, Tidningen Liljeholmen/Älvsjö, Tidningen Farsta/Sköndal, Tidningen Hammarby/Skarpnäck, Södra sidan, Södra Sidan Huddinge, Norra Sidan, Vi i Väsby, Vi i Sollentuna, Vi i Solna, Vi i Sundbyberg Järfälla Tidning, MälaröTidning, Bromma Tidning, Hässelby Tidning, Vällingby Tidning, Spånga Tidning, Täby Nyheter, Danderyds Nyheter och Vallentuna Nyheter.                                                                                                                                       

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.