Om oss

Östermalmsnytt är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag delas ut till alla hushåll på Östermalm, Djurgården, Gärdet, Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden. Tidningen finns också i tidningsställ i butiker, gallerior och på caféer i området. (Här kan du hitta tidningsställen på Östermalm!) Östermalmsnytt är med sina 47 år förmodligen Sveriges äldsta hushållsdistribuerade gratistidning! Den totala upplagan är 41 350 exemplar.

Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar både Stockholms kommunfullmäktige och lokala nämnder på Östermalm, vi har koll på människor, trender och snackisar i stadsdelen och publicerar lokala insändare varje vecka. På webben och i mobilen finns vi som ostermalmsnytt.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.

Östermalmsnytt är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 39 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner exemplar. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.  

Stockholmdirekt.se samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet. 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.