Andreas Gällstedt. Foto: Bengt Jörnåker

Andra raka förlusten för SHC

Efter den fina vinsttrenden har nu SHC två raka torsk. På onsdagskvällen blev Hammarby dess banemän.

  • Publicerad 09:00, 7 dec 2017

Sollentuna HC spelade verkligen upp sig i november och hade sex raka utan förlust. En fin uppryckning. Men de senaste omgångarna har laget fått på pumpen två gånger om.

I söndags blev Väsby för tuffa i ett tätt derby (3-4) och på onsdagen föll SHC igen. I SDC-hallen var matchen jämn i ungefär en och halv period. Hammarby ledde då med 2-3. Sollentunas mål gjorda av Joakim Bolinder och Albin Berg.

Men därefter kunde Bajen dra ifrån. 2-4 kom i slutet av andra och i början på tredje kom 2-5. Visserligen reducerade Elias Lindskog mot slutet men bara 26 sekunder senare kom dödsstöten då Bajen gjorde 3-6, vilket blev slutresultatet.

Med två omgångar kvar ligger SHC näst sist i hockeyettan östra. SHC kan som bäst bli nia i tabellen. Ju högre man kommer desto fler poäng får man med till fortsättningsserien.

På söndag väntar trean Hudik hemma.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Facket larmar om stressade förare

Nyheter Bussförare i Sollentuna blir stressade av att bussen inte står framkörd när turen ska starta. Nu har facket larmat till Arbetsmiljöverket.tisdag 20/3 10:23

Fjäderfritt i Sollentuna i påsk

Nyheter Därför skippar kommunen fjädrar i år igen Sollentuna kommun kommer inte att pynta med fågelfjädrar i år. Istället blir det tyllbollar som skapar påskstämning.tisdag 20/3 8:39

Förslag: Förbjud rökning under arbetstid

Nyheter Sollentuna kommun kan komma att införa rökfri arbetstid för sina anställda. – Andra ska slippa få i sig rök och känna lukten av den bara för att vissa personer röker, tycker Oscar Nyströmer (M),...måndag 19/3 11:01