Stefan Lindqvist Foto: Miguel Ramos

Andra segern för Grimsta AIK

Grimsta AIK verkar ha hittat formen. Efter övertidspoängen senast tog innebandygänget en viktig trepoängare på lördagen mot Björklinge.

  • Publicerad 10:03, 29 okt 2017

Ja, det var kanske ett trendbrott som skedde i näst senaste omgången. Då hämtade Grimsta AIK upp till 7-7 borta mot Rasbo och tog alltså en skön pinne borta.

Och laget fortsatte på den nyfunna trenden på lördagen.

I hemmamatchen mot bottenkollegan Björklinge var det nästan Grimsta för hela slanten. Det röda hemmalaget ledde med 4-2 efter första och 7-3 efter den andra perioden. Det blev visserligen onödigt spännande i tredje, men Grimsta lyckades hålla undan och vinna med 8-7 till slut.

I hemmalaget var det fyra tvåmålskyttar som gjorde målen: Andreas Eldh, Kalle Berglund, Fredrik Jigland samt Stefan Lindqvist.

Därmed klev de röda krigarna över strecket i division 1 östra Svealand. Med sina sju inspelade poäng ligger de nia. Nästa match spelas nästa onsdag borta mot Alunda.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

78-åring förgrep sig sexuellt på häst

Nyheter En 78-årig man från Lidingö måste böta 5 000 kronor för att ha gjort intrång i ett stall i Upplands Väsby och förgripit sig sexuellt på ett sto. – Det var något infall bara. Jag hade bara tänkt smeka...måndag 20/11 13:23

Vitsippepris till engagerad diakon

Nyheter Marie Pederby, diakon i Hammarby församling, har tilldelats Kristdemokraternas Vitsippepris för sitt engagemang med att lära nyanlända invandrare svenska. Svenska kyrkan anordnar, med hjälp av...måndag 20/11 9:08

Väsby föll i Pinbackshallen

Sport Väsby Hockey är formlöst och även det vilda saknades i eftermiddagens drabbning mot Wings. Arlandalagets 3–0 (0–0, 1–0, 2–0) var helt i sin ordning.söndag 19/11 19:35