Stefan Lindqvist Foto: Miguel Ramos

Andra segern för Grimsta AIK

Grimsta AIK verkar ha hittat formen. Efter övertidspoängen senast tog innebandygänget en viktig trepoängare på lördagen mot Björklinge.

  • Publicerad 10:03, 29 okt 2017

Ja, det var kanske ett trendbrott som skedde i näst senaste omgången. Då hämtade Grimsta AIK upp till 7-7 borta mot Rasbo och tog alltså en skön pinne borta.

Och laget fortsatte på den nyfunna trenden på lördagen.

I hemmamatchen mot bottenkollegan Björklinge var det nästan Grimsta för hela slanten. Det röda hemmalaget ledde med 4-2 efter första och 7-3 efter den andra perioden. Det blev visserligen onödigt spännande i tredje, men Grimsta lyckades hålla undan och vinna med 8-7 till slut.

I hemmalaget var det fyra tvåmålskyttar som gjorde målen: Andreas Eldh, Kalle Berglund, Fredrik Jigland samt Stefan Lindqvist.

Därmed klev de röda krigarna över strecket i division 1 östra Svealand. Med sina sju inspelade poäng ligger de nia. Nästa match spelas nästa onsdag borta mot Alunda.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Källaren som har allt man kan drömma om

Nyheter SE FILM Ylva och Linda kan ha Sveriges bästa mancave Adam Alsing med tv-team hade precis varit här, nu har Vi i Väsby det också — igen. I Cirkus Cinema, en källare utöver det mesta, flätas nostalgi och upplevelse samman i det som kan bli Sveriges bästa...fredag 23/2 16:12

BSK J15 tog SM-brons i futsal

Sport Efter ett lyckat futsalslutspel kan Bollstanäs J15-lag stoltsera med en bronsmedalj.fredag 23/2 11:00